Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαίνιση σπιτιού, πόρτες και κουζίνα | KarampelasDoors
ανακαινιση, πορτεσ, κουζινεσ, πορτακια κουζινασ
ανακαινιση, πορτεσ, κουζινεσ, πορτακια κουζινασ
16021
post-template-default,single,single-post,postid-16021,single-format-standard,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

17 Sep Ανακαίνιση σπιτιού – κατασκευή κουζίνας, πορτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

 

Τα σημαντικότερα στοιχεία που συνθέτουν την αισθητική και το ύφος ενός σπιτιού είναι τα έπιπλα κουζίνας και οι πόρτες εσωτερικούεξωτερικου χώρου. Αυτά αποτελούν επένδυση για κάποιον που θα κατοικήσει στο σπίτι του πρώτη φορά, καθώς και για κάποιον που αποφασίζει να ανακαινίσει τον χώρο του. Εμείς και οι συνεργάτες μας θα σας παρέχουμε μια πλήρη ανακαίνιση εσωτερικού χώρου, συνδυάζοντας άψογα τα έπιπλα της κουζίνας σας με τις πόρτες που θα επιλέξετε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθάμε να πετύχετε την τέλεια αρμονία στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας, χωρίς να απαιτείται επιπλέον κόπος και χρόνος από εσάς.

Αν προτιμάτε της καθαρές και ψυχρές αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, μια ασφαλή επιλογή αποτελούν οι πόρτες laminate της βασικής μας σειράς σε σκούρο βέγκε, λευκό ή γκρι. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πόρτες σπατουλαριστές ή με νερά, αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε οι πόρτες σας να διαθέτουν επένδυση ξύλου, οι επιλογές στην χρωματική παλέτα αυξάνονται, καθώς υπάρχουν αποχρώσεις ξύλου σε κόκκινο χρώμα που συνδυάζονται τέλεια με ασπρόμαυρα έπιπλα και σπάνε τη μονοτονία της διχρωμίας.

 

kouzina-modern1-post1

kouzina-modern2-post1

Οι κουζίνες σε αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ και μελί συνδυάζονται άψογα με πόρτες laminate σε απόχρωση ανιγκρέ, καρυδιά ή στο χώμα του πούρου. Αν σας αρέσει η φυσική όψη του ξύλου, επιλέξτε πόρτες με νερά για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις πόρτες με ξύλινη επένδυση, εκείνες που δένουν αρμονικά με τις ζεστές ξύλινες αποχρώσεις είναι αυτές στο χρώμα της βελανιδιάς ή της ελιάς. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία ξύλινων επενδύσεων που διαθέτουμε για να βρείτε αυτή που ταιριάζει στον χώρο σας.

kouzina-modern18-post1

kouzina-modern19-post1

Αν είστε λάτρεις του σουηδικού minimal design και οι αποχρώσεις της κουζίνας σας έχουν σαν βάση το χρώμα της σημύδας, μπορείτε να επιλέξετε πόρτες στην ίδια απόχρωση ή σε ξύλο δρυς για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Εντυπωσιακό συνδυασμό αποτελούν πορτάκια κουζίνας σε ξύλο σημύδας ή δρυς με πάγκο σε σκούρο γρί ή γρανιτένιο χρώμα. Επιλέξτε inox ηλεκτρικές συσκευές και συνδυάστε τες με μοντέρνες πόρτες στο χρώμα της σημύδας με inox λεπτομέρειες.

kouzina-modern21-post1

kouzina modern5-post1

Μοντέρνες κουζίνες με έντονα inox στοιχεία συνδυάζονται άψογα με πόρτες από τη σειρά μας με inox λεπτομέρειες. Αν οι περισσότερες ηλεκτρικές σας συσκευές είναι inox, όπως επίσης και τα χερούλια από τα ντουλάπια της κουζίνας σας, να είστε σίγουροι πως οι πόρτες αυτές θα δείξουν τέλεια τον χώρο σας. Διαλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με τα ντουλάπια της κουζίνας σας και επιλέξτε το σχέδιο με το οποίο θέλετε να τις διακοσμήσετε. Ιδιαίτερα διαδεδομένα είναι τα σχέδια με inox γραμμές σε κάθετη, οριζόντια ή και τυχαία κατεύθυνση, αλλά και οι καμπύλες τεμνόμενες γραμμές που δημιουργούν εντυπωσιακά σχήματα.

kouzina modern25-post1

kouzina modern3-post1

Ένας ακόμη αγαπημένος συνδυασμός είναι πόρτες σε σκούρο βέκγε μαζί με λευκά πορτάκια κουζίνας και πάγκο σε σκούρο μαύρο ή γρανιτένιο χρώμα. Ένας συνδυασμός που θα φέρει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στον χώρο σας και θα σπάσει τη μονοτονία της μονοχρωμίας.

kouzina modern14-post1

kouzina modern4-post1

Τέλος, ακολουθούν προτάσεις για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε χρωματιστά πορτάκια κουζίνας με την κατάλληλη απόχρωση πόρτας. Αν στα χρώματα της κουζίνας σας συμπεριλαμβάνεται το πορτοκαλί ή το κόκκινο, φροντίστε οι πόρτες σας να είναι σε μια αντίστοιχη ζεστή απόχρωση, όπως αυτή της κερασιάς. Το λαχανί και το κίτρινο είναι χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πόρτες σε χρώμα καρυδιάς και την απόχρωση του πούρου. Ακόμη, τα χρώματα αυτά συνδυάζονται άψογα με το λευκό, τη συμίδα και το σκούρο βέγκε.

kouzina modern7-post1

kouzina modern26-post1

No Comments

Post A Comment