Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εταιρεία μας

Με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες μας πόρτες υψηλών προδιαγραφών με την μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών μας επιτρέπει, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πολύ οικονομικές τιμές.

Εμείς και οι συνεργάτες μας σας παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα για την ανακίνηση του χώρου σας. Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες διαφόρων διαστάσεων για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας.

Δίνοντας μεγάλη βάση στην ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου κατασκευάζουμε ντουλάπες στις διαστάσεις που επιθυμείτε και με τη διαμόρφωση που σας εξυπηρετεί. Τα σχέδια κουζίνας που διαθέτουμε μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τις πόρτες του σπιτιού σας δημιουργώντας ένας αρμονικό αποτέλεσμα. Τέλος, οι θωρακισμένες πόρτες μας διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για να αισθάνεστε πάντα ασφαλής στο σπίτι σας.

Πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες και το γούστο του πελάτη κατασκευάζουμε μαζί, βήμα-βήμα, τον χώρο που θα στεγάσει αύριο την οικογένεια ή την επιχείρησή σας.