Επικοινωνήστε μαζί μας

25 Sep Οδηγός αγοράς πόρτας ασφαλείας

Η εξωτερική πόρτα του σπιτιού μας αποτελεί το σύνορο μας με τον έξω κόσμο. Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς όταν έρχεται στο σπίτι μας και το τελευταίο πράγμα που θα δει καθώς φεύγει από αυτό. Για αυτό το λόγο πρέπει να δείξουμε την πρέπουσα προσοχή και να επιλέξουμε μια πόρτα που εκτός από την ασφάλεια θα μας παρέχει υψηλό design και θα ταιριάζει με την αισθητική του χώρου μας. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.karampelasdoors.gr και επιλέξτε από τα σχέδια μας την ιδανική πόρτα ασφαλείας για τον χώρο σας.

  • Πόρτες ασφαλείας με χειροποίητα σχέδια:

Αν σας αρέσουν τα γεωμετρικά σχήματα και θέλετε η εξώπορτα του σπιτιού σας να κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη, μπορείτε να επιλέξετε μια πόρτα με χειροποίητο σχέδιο μέσα από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων που υπάρχει στη σελίδα μας. Δείτε εδώ όλα τα χειροποίητα σχέδια μας.

παραδοσιακή χειροποίητη3    παραδοσιακή χειροποίητη4    παραδοσιακή χειροποίητη5

  • Πόρτες ασφαλείας με Inox Λεπτομέρειες:

Αν στο σπίτι σας κυριαρχεί η μοντέρνα διακόσμηση και υπάρχουν αρκετά inox στοιχεία, όπως inox  ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ιδανική επιλογή αποτελούν οι πόρτες μας με inox λεπτομέρειες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση ξύλου και να τη συνδυάσετε με το σχέδιο που σας αρέσει. Προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις ξύλου, όπως το σκούρο βέγκε και η καρυδιά, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση ανάμεσα στην ξύλινη επιφάνεια της πόρτας και στις inox λεπτομέρειες. Δείτε εδώ τη σειρά μας με τις πόρτες με inox λεπτομέρειες.

θωρακισμένη μοντέρνα2    θωρακισμένη μοντέρνα3    θωρακισμένη μοντέρνα4

  • Πόρτες ασφαλείας με σχέδια παντογράφου:

Μια ασφαλή επιλογή αποτελούν οι εξωτερικές πόρτες με σχέδια παντογράφου. Πρόκειται για τα πιο διαδεδομένα σχέδια εξωτερικών αλλά και εσωτερικών πορτών, με τη μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων για να διαλέξετε. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα σχέδια με κάθετες, οριζόντιες ή πλάγιες γραμμές που μπορούν να σχηματίσουν ότι σχέδιο επιθυμείτε. Οι πόρτες αυτές είναι κατάλληλες τόσο για μοντέρνα όσο και για πιο κλασικά σπίτια, καθώς το ύφος και το στιλ της πόρτας εξαρτάται καθαρά από το είδος του σχεδίου που θα επιλέξετε.  Δείτε εδώ όλα τα σχέδια παντογράφου που διαθέτουμε.

παντογράφος1    παντογράφος3    παντογράφος6

  • Πόρτες ασφαλείας με νταμπλά:

Ιδιαίτερα διαδεδομένη επιλογή για κλασικά και παραδοσιακά σπίτια είναι οι νταμπλαδοτές πόρτες ασφαλείας. Και σε αυτή την κατηγορία τα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό και το είδος των νταμπλάδων. Δείτε εδώ τα σχέδια με νταμπλά που διαθέτουμε.

laminate σκούρο βέγκε νταμπλαδοτή    παραδοσιακή χειροποίητη9    παραδοσιακή χειροποίητη10

  • Πόρτες ασφαλείας παραδοσιακές με τάβλες ξύλου:

Αν είστε λάτρεις του παραδοσιακού και διαχρονικού στιλ στη διακόσμηση και στο σπίτι σας κυριαρχούν κλασικά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία τότε οι πόρτες αυτές αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για τον χώρο σας. Οι αποχρώσεις που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο σχέδιο πόρτας είναι αυτές του φυσικού ξύλου, όπως το ανιγκρέ και η σημύδα, αλλά και πιο σκούρες, όπως η καρυδιά και η κερασιά.  Οι πόρτες αυτές είναι ιδανικές για μονοκατοικίες και παραδοσιακά εξοχικά σπίτια που διαθέτουν αυλή, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην επαφή με της εξωτερικές συνθήκες.

παραδοσιακή χειροποίητη1     παραδοσιακή χειροποίητη2

No Comments

Post A Comment